zaterdag 19 februari 2011

Layla - deel 2

Pa en ma waren lief.
Schoonzus was mooi en scherp van tong.
Echtgenoot was een ware ridder, alleen dan zwart.
Ze had het getroffen met haar ruime appartement boven haar schoonouders.
Pa gaf haar elke ochtend een stevige knuffel. Daar moest ze wel een beetje om giechelen. Gewend als ze was aan handkussen en afstand tot het andere geslacht.
Vlak voor Badr naar zijn werk vertrok gaf hij haar veertig kussen. Waarom veertig, vroeg ze dan? Maar hij haalde zijn schouders op. Veertig was volgens hem een magisch getal in de islam. Draai jij je nou nog maar eens lekker om, het is nog vroeg en weg was hij...zachtjes doend op zijn blote voeten.

En dat deed ze. Ze draaide zich nog eens lekker om. Maar al snel werd ze gewekt door het hardnekkige gekuch van ma. Zolang ze nog de krullen in het haar had van haar bruidskapsel trok ze de dekens over haar oren en sliep alsnog in.
Al gauw echter werd haar haar kroezer en kroezer en haar verblijf in dit nieuwe huis de status quo.

Leyla...Leyla...ze werd wakker van het gestreel van haar mooie man. Leyla...ik heb helemaal geen zin om naar mijn werk te gaan. De dag duurt zo lang en ik mis je vreselijk. Beloof me dat je je mobiel binnen handbereik houdt.
Ze lachte en beloofde hem alles wat hij maar wilde. Na de veertig zweterige kussen stond hij haastig op. Hij was te laat, dat kon ze zien aan zijn slordige wijze van zich aan te kleden.

Al snel klonk onder aan de trap het bekende gekuch.
Leyla zuchtte en wist dat ze het zich niet langer kon permitteren te blijven liggen.













wordt vervolgd...




assyke
23 augustus 2010

Geen opmerkingen:

Een reactie posten